‘Ajax moet 50 miljoen neertellen voor nieuwe aanwinst’

Ajax ziet volgens de Braziliaanse media Ramon Ramos Lima als vervanger van Nicolas Tagliafico. Laatstgenoemde staat namelijk voor een vertrek bij de Amsterdammers.

Journalist Venê Casagrande, die meer dan 200.000 volgers heeft op Twitter en dus best een expert genoemd mag worden, weet dat directeur voetbalzaken Marc Overmars de ontwikkeling van de negentienjarige linksback nauwgezet in de gaten houdt. Het is goed mogelijk dat de nummer één van de Eredivisie snel zaken wil doen, maar dan zit er vermoedelijk een teleurstelling aan te komen.

Oefenmeester Jorge Jesus heeft Ramon namelijk laten promoveren naar de hoofdmacht van Flamengo en wil zijn grote belofte niet kwijt. Klopt Ajax binnenkort aan in Rio de Janeiro, dan zal de clubleiding van Fla naar de transferclausule in het contract van de vleugelverdediger wijzen. Dat betekent dat Ajax 50 (!) miljoen euro moet betalen om hem los te weken.

En dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Door de coronacrisis hebben de Amsterdammers minder te besteden, maar ook als het virus géén item was geweest was de genoemde prijs compleet onbereikbaar geweest.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer