‘Joey Veerman onhaalbaar voor Feyenoord, alleen Ajax kan hem betalen’

Volgens erevoorzitter van SC Heerenveen Riemer van der Velde zou Joey Veerman uitstekend passen bij Ajax. Hij staat in de belangstelling van Feyenoord maar Van der Velde vraagt zich af of ze hem wel kunnen betalen.

“Er is maar één club die dat kan betalen en dat is Ajax”, zegt Van der Velde in de SportCast van Omrop Fryslan. “Ajax had vroeger Lasse Schöne. Veerman is nu al beter dan Schöne op die leeftijd was. Hij was een toegevoegde waarde, maar was op alle fronten net iets minder dan Veerman. Veerman is sneller, heeft meer inhoud, is technisch vaardiger en heeft een goede eindpass. Hij kan een heleboel. Goed genoeg voor Ajax? Ja.”

Feyenoord is kansloos in de strijd om Veerman, denkt Van der Velde. “Feyenoord gaat met een lege beurs naar de winkel, dat heeft geen zin. Vroeger zeiden ze: zonder kloten naar de hoerenkast“, lacht hij.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer