‘Juventus bereid om Matthijs de Ligt te verkopen voor 150 mljoen euro’

Afgelopen zomer maakte Matthijs de Ligt de overstap van Ajax naar Juventus. De Oude Dame betaalde maar liefst 75 miljoen euro. Maar nu zou het goed kunnen dat hij deze zomer weer een transfer gaat maken.

Volgens media uit Engeland, Spanje en Italië heeft zaakwaarnemer Mino Raiola in ieder geval een balletje opgegooid bij zowel Real Madrid als Manchester United. Er werd een paar keer gezegd en geschreven dat Juventus niet onwelwillend tegenover een verkoop zou staan omdat men ook al beschikt over Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Daniele Rugani en Merih Demiral, maar het dagblad Sport weet juist te vertellen dat belangstellenden absoluut geen korting hoeven te verwachten.

Naar verluidt is de clubleiding van Juventus namelijk alleen maar bereid om De Ligt te verkopen bij een monsterbod van liefst 150 miljoen euro. Is er een partij die een dergelijk bedrag op tafel legt voor de voormalige aanvoerder van Ajax, dan wordt hij de duurste Nederlandse voetballer aller tijden.

Dat record is nu nog in handen van zijn Oranje-ploeggenoot Frenkie de Jong, die de Johan Cruijff ArenA verliet voor het Camp Nou-stadion voor 86 miljoen euro.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer