‘Hakim Ziyech wordt bij Chelsea ontvangen als speler van wereldklasse’

Mason Mount speelde in het verleden bij Vitesse maar maakt nu furore op het middenveld van Chelsea. Hij kan niet wachten om te gaan samenspelen met Hakim Ziyech.

“Ik speelde twee jaar geleden in Nederland op huurbasis, dus ik ken hem een beetje en weet natuurlijk hoe goed hij is”, vertelt Mount aan Engelse media, waaronder The Mirror. “Hij is absoluut een geweldige speler, eentje van wereldklasse. Dus ja, ik kijk er enorm naar uit om met hem te werken, te trainen en hopelijk te spelen.”

Ajax en Chelsea bereikten in februari een akkoord over een transfer van veertig miljoen euro. Manager Frank Lampard van de Londenaren was eerder ook al lovend over Ziyech. “Ik ken zijn kwaliteiten en hij is een speler die veel creativiteit kan brengen. Hij viel mij voor het eerst op tijdens de Champions League vorig seizoen. Ik vond hem één van de beste Ajax-spelers.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer