AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax opent de gesprekken met Nederlandse opvolger van Hakim Ziyech’

Nu bekend is geworden dat deze zomer Hakim Ziyech naar Chelsea zal vertrekken wil technisch directeur Marc Overmars gelijk toeslaan om een vervanger voor hem binnen te halen. Volgens het medium TMW willen de Amsterdammers Calvin Stengs halen.

De sterspeler van AZ is al vaker genoemd als potentiële opvolger en Overmars lijkt dat dus ook zo in te schatten. Naar verluidt zijn er zelfs al gesprekken gaande over een zomertransfer.

Het is onduidelijk of deze gesprekken levensvatbaar zijn. AZ heeft in eerder stadium laten weten géén spelers aan Eredivisie-concurrenten te willen verkopen met het oog op de eigen ambities. Daarnaast zal Ajax het eigen transferrecord moeten verbreken: zijn prijskaartje is op minimaal 25 miljoen euro geschat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.