‘Na Ziyech worden er snel nog twee toptransfers van Ajax bekendgemaakt’

Hakim Ziyech speelt volgend seizoen zijn wedstrijden voor Chelsea. En volgens het Algemeen Dagblad is de kans groot dat er binnenkort nog twee toptransfers bekend zullen worden gemaakt.

“Hakim Ziyech naar Chelsea, Donny van de Beek naar Real Madrid en Sergino Dest naar Bayern München. Zomaar drie transfers die op korte termijn wereldkundig kunnen worden gemaakt”, schrijft de ochtendkrant. “En daar zal het niet bij blijven bij Ajax.”

Zo heeft Directeur Voetbalzaken Marc Overmars een deal gemaakt met diverse jongens dat ze nog een jaar zouden blijven, mits hij aankomende zomer niet in de weg ligt bij een transfer. “Dat gold niet alleen voor Ziyech of Van de Beek, maar evenzeer voor belangrijke krachten als Andre Onana, Nicolás Tagliafico en David Neres.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer