AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Erik ten Hag geniet van Ziyech: “Ik noem het schilderen”

Ajax wist zich gisteren te plaatsen voor de halve finales van de KNVB Beker. In Arnhem wonnen ze met 0-3 van Vitesse. Kers op de taart was de terugkeer van Daley Blind en Hakim Ziyech op het veld. Blind moest twee maanden rust houden vanwege een ontstoken hartspier, terwijl Ziyech de voorbije tijd kampte met een kuitblessure.

Met name van de rentree van Blind kan Ten Hag bekoren. “Het is prachtig. Hij is er lang uit geweest, dat verhaal is bekend. Dat hij zijn rentree maakt is belangrijk voor hem én voor ons. We hadden hem in elk scenario kunnen brengen. Hij heeft zijn eerste minuten gemaakt en moet nu verder bouwen. Zondag kunnen we weer een volgende stap zetten”, zegt de Ajax-trainer tegenover FOX Sports. “Dat hij een kwaliteitsspeler is, een toegevoegde waarde heeft en we hem de komende maanden heel erg nodig hebben, is heel duidelijk.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.