AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Jan Vertonghen heeft bizarre mededeling voor Ajax’

Ajax zou graag Jan Vertonghen willen toevoegen aan de selectie voor volgend seizoen maar volgens journalist Valentijn Driessen ziet de Belgische mandekker weinig in een terugkeer naar Amsterdam.

Ajax-watcher Mike Verweij ziet wel ruimte voor een terugkeer. “Overmars heeft al gezegd dat Vertonghen in de winter onhaalbaar was vanwege het enorme salaris.” Zijn aflopende contract zou echter een doorbraak kunnen betekenen. “En als hij water bij de wijn wil doen, dan zou dat een heel serieuze optie kunnen worden”, aldus de journalist in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Driessen haakt in: “Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Jan Vertonghen een terugkeer bij Ajax wel ziet zitten, maar niet in de huidige omstandigheden. Hij wil sowieso niet de concurrentiestrijd aangaan met zijn grote vriend Daley Blind. Zeker met dat gebeuren met het hart van Blind had hij daar geen trek in, maar dat wil hij sowieso vermijden.”

De chef sport van de krant vervolgt: “Hij wil niet in de situatie komen dat Ten Hag moet kiezen tussen Blind of Vertonghen. Blind gaat echt geen linksback meer spelen bij Ajax, en Vertonghen ook niet. Dat is echt een no go. Als Blind gaat, dan zou Vertonghen daar wel voor openstaan. Maar hij heeft laten doorschemeren dit niet te zien zitten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.