AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Promes over PSV: ‘Ik vindt het leuker als we weerstand hebben’

PSV bakte er gisteren bijzonder weinig van tegen Ajax. In de Johan Cruijff ArenA wonnen de Amsterdammers met 1-0. Het is crisis in Eindhoven. De laatste overwinning dateert van 16 december. Ajax-speler Quincy Promes laat zich er vandaag over uit.

De aanvaller zegt in De Telegraaf: “Ze moeten dicht bij elkaar blijven, een team zijn en elkaar helpen. Je ziet dat het eilandjes zijn en ik hoop dat ze hun teamspirit snel terugvinden.” Vervolgens komt Promes met een uitspraak op de proppen die pijn moet doen in de lichtstad van Nederland… “Ik vind het leuker als we weerstand hebben in de competitie.”

PSV staat nu veertien punten achter op Ajax en dat mag je gerust een straatlengte noemen. Misschien is de achterstand op de nummer twee van de competitie AZ (elf punten) nog wel pijnlijk. Feyenoord en Willem II staan op vier punten afstand en de mannen van interim-coach Ernest Faber dreigen ingehaald te worden door zowel Vitesse (één puntje verschil) en FC Utrecht (twee punten). In de aankomende weken spelen de Eindhovenaren tegen Willem II, ADO Den Haag, Vitesse en Feyenoord…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.