AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Nico heeft verklaring voor blessures Ziyech en Neres

Nicolas Tagliafico laat zich in de Telegraaf uit over de blessures van David Neres en Hakim Ziyech. Dat is natuurlijk een flinke aderlating voor het team van de Amsterdammers. In de Telegraaf laat hij zich erover uit.

“Iedereen weet dat zij geweldige spelers zijn. Maar toch mag hun afwezigheid geen excuus zijn voor de mindere resultaten. Het is lastig dat sommige automatismen zijn weggevallen. Maar Ajax heeft voldoende kwaliteitsspelers om hun absentie op te vangen.”

De Argentijn heeft wel een verklaring voor de blessures, het slopende programma: “Hakim heeft na het zware, lange vorige seizoen de Afrika Cup gespeeld en David en ik waren op de Copa América. Ik denk dat de blessures daar niet los van kunnen worden gezien. Al is het ook een kwestie van geluk of je heel blijft of niet.”

Maar… waarom is Tagliafico dan altijd aanwezig? “Ik heb een aantal wedstrijden mijn rust kunnen pakken. Maar ik zit er ook weleens doorheen. Als mijn tank leeg is – en dat gebeurt soms – dan probeer ik daar niet aan te denken en ga ik door.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.