AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-PSV? Ben eerder geïnteresseerd in Feyenoord”

Vele voetbalfans kijken vooral uit naar de zondagmiddag omdat dan de kraker tussen Ajax en PSV op het programma staat maar niet voor AZ-trainer Arne Slot.

Op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC verklaarde de AZ-trainer doodnuchter: “Zondag lekker kijken naar Ajax-PSV? Ik ben eerder geïnteresseerd in Feyenoord, dat zaterdagmiddag tegen FC Emmen speelt. Daar spelen wij volgende week tenslotte eerst tegen.”

“Bovendien staan we nu wel gelijk met Ajax, maar in verliespunten staan zij gewoon nog boven ons. Ze hebben tenslotte nog een wedstrijd te spelen”, aldus Slot. Feit is wel dat AZ de kansen op een ultieme stunt ziet groeien indien Ajax punten morst tegen PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.