AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-speler Carel Eiting slaat met vuist op tafel in gesprek met Erik ten Hag

Carel Eiting wilde deze transferperiode graag verhuurd worden maar aan het eind van de rit speelt hij nog steeds in Amsterdam. De middenvelder vindt dat hij meer speeltijd nodig heeft om door te groeien als voetballer.

De 21-jarige spelmaker is het kantoortje van oefenmeester Erik ten Hag dan ook binnengelopen en heeft met zijn vuist op tafel geslagen, zo vertelt hij aan AT5… “Zeker, ik denk dat iedereen dat wel doet. Het is ook goed om aan te geven dat je er klaar voor bent en dat de trainer weet hoe je er in staat. Ik heb na het trainingskamp wel gevraagd wat mijn rol is. Dat blijft natuurlijk tussen mij en de trainer. Maar zo spannend is het allemaal niet. Hij zei dat ik op de goede weg ben en het vol moet houden.”

Vooralsnog moet Eiting het vooral doen met invalbeurten: “Als ik niet bij de eerste elf zit heerst er natuurlijk teleurstelling. Ik probeer dat dan niet over te brengen op de groep, ik probeer het zo weinig mogelijk te laten zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.