AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Erik ten Hag gooit elftal om in clash tegen PSV’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen Ajax en PSV op de kalender. Voetbal International doet alvast een voorspelling over de opstelling van de Amsterdammers.

Het weekblad verwacht dat Siem de Jong uit het elftal verdwijnt. “Als De Jong inderdaad zijn plek kwijtraakt en er geschoven gaat worden met Promes, Babel en Tadic, komt er in de punt van de aanval een plek vrij. Een logische optie zou Traoré zijn.”

“De Burkinees verdient een kans gezien zijn arbeid op de training en prestaties bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie (dertien goals en zeven assists in zeventien duels) en krijgt van Ten Hag ook al vaker speeltijd. De spits stond dit seizoen echter wel alleen tegen ADO en Spakenburg aan de aftrap bij de hoofdmacht”, weet het medium.

Er zijn meer opties, zoals Dusan Tadic in de spits óf Klaas-Jan Huntelaar. Maar denkt VI: “De kans is groot dat Ten Hag terugvalt op het laatste half uur tegen Groningen, met zoals eerder genoemd Promes als 10, Traoré in de spits en Tadic (rechts) en Babel (links) op de flanken. Dan is het nog de vraag of de trainer Gravenberch slachtoffert voor Eiting of hem toch een herkansing gunt na het teleurstellende optreden tegen Groningen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.