AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dusan Tadic wilde dolgraag overstappen naar FC Barcelona’

Afgelopen zomer besloot Dusan Tadic om bij Ajax een erg groot contract te tekenen. Toch had de aanvaller van de Amsterdammers deze winter graag overgestapt naar FC Barcelona. Ze wilde hem voor een half seizoen huren. Dit weet journalist Valentijd Driessen te melden.

“Barcelona wilde huren en daar is Ajax voor gaan liggen”, stelt de chef voetbal van De Telegraaf in Veronica Inside. “Ze missen Ziyech natuurlijk al, net als Blind en Neres, dus dat zou veel te veel van het goede zijn. Die jongen had natuurlijk dolgraag gewild, dat is duidelijk.”

“Wanneer komt een 31-jarige bij FC Barcelona terecht? Die komen in de zomer niet meer terug voor Tadic”, aldus Driessen. Johan Derksen is duidelijk: “Barcelona had hem ook niet willen kopen…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.