AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Update over blessures van Andre Onana en Hakim Ziyech’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen Ajax en PSV op de kalender. Bij de Amsterdammers zitten momenteel Andre Onana en Hakim Ziyech in de ziekenboeg.

“Onana heeft de afgelopen dagen grote delen van de training meegedaan”, onthulde de Freek Jansen donderdagavond in Voetbalpraat. “Ik begreep dat er nog een klein vraagteken achter staat, maar ze gaan er vanuit dat hij het wel haalt.”

“Wat Ziyech betreft ziet het er wel goed uit. Niet naar zondag toe, maar ze vinden wel dat zijn herstel echt goed verloopt en ze hopen niet dat dat pas eind februari is maar al eerder”, aldus de AD-journalist. “Neres heeft volgens het plan nog wel wat langer nodig met zijn revalidatie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.