AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax heeft haast en wil Braziliaan Antony vrijdag halen met megabod

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax wil proberen om de Braziliaan Antony deze transferperiode al naar Amsterdam te halen. Ze hopen de transfer vannacht nog te kunnen afronden net voor het sluiten van de transfermarkt. Dit weet de Telegraaf te melden.

Ajax wil het transferrecord breken voor het wonderkind van Sao Paulo. Volgens Braziliaanse media gaat het om een bedrag van dertig miljoen euro, dat wel lager kan uitvallen door de financiële problemen van Sao Paulo. De Telegraaf meldt dat directeur voetbalzaken Marc Overmars haast heeft, omdat er steeds meer interesse van Europese topclubs is in de jonge aanvaller.

Overmars praat volgens De Telegraaf met Sao Paulo en heeft al een eerste bod uitgebracht. Door de goede prestaties van de jongeling op het preolympisch voetbaltoernooi met Jong Brazilië is er inmiddels interesse in Antony van topclubs uit Duitsland, Spanje en Italië. Met de ‘overval’ moet een Richarlison-scenario voorkomen worden. Ajax was dichtbij de komst van de Braziliaan, maar twijfelde te lang en zag hem uiteindelijk naar Watford trekken.

Antony moet minimaal twintig miljoen euro kosten, een bedrag dat dus kan oplopen tot dertig miljoen euro. Het huidige transferrecord van Ajax is de 20,5 miljoen euro die aan Daley Blind werd uitgegeven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.