AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Erik ten Hag getergd na nederlaag: “Dat zijn geen vragen”

Ajax ging vanmiddag met 2-1 ten onder bij FC Groningen. Na afloop zat de trainer van de Amsterdammers Erik ten Hag vol met de nodige frustraties.

Interviewer Jan-Joost van Gangelen stelt dat Ajax ‘niet opgewassen was tegen het knokken van Groningen’. “Dat is onzin. Zoals ik al zeg: we moeten beter aan de bal zijn, het tempo was veel te laag. Nu krijg je een wedstrijd die je niet wil. Maar áls het dan gebeurt, moet je de strijd aangaan.”

Is de winterstop dan niet goed verteerd? “Jij bent allemaal suggesties aan het maken. Tegen Sparta hebben we zeventig minuten uitstekend gespeeld. De laatste fase kregen we het lastig, maar toen had het al 4-0 moeten staan. Jij stelt geen vragen, jij doet vaststellingen”, sneert Ten Hag tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.