AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax krijgt slecht nieuws te horen over Hakim Ziyech’

Ajax ging gisteren met 2-1 onderuit bij FC Groningen. Sterspeler Hakim Ziyech werd nodig gemist door de Amsterdammers en er hangt meer slecht nieuws in de lucht voor trainer Erik ten Hag.

Ziyech raakte een week geleden geblesseerd tegen Sparta Rotterdam. Er werd een hersteltraject van twee tot vier weken verwacht, waardoor fans stiekem op zijn inzetbaarheid rekenden tegen PSV. Volgens Trouw is dat echter zéér onwaarschijnlijk.

Het medium schrijft: “Hij was er niet, maar toch ook weer wel. De naam van de geblesseerde Hakim Ziyech waarde gisteren stevig rond in het stadion van FC Groningen. De spelmaker werd node gemist bij Ajax, dat zonder diens briljante ingevingen een team is dat niet bij voorbaat wedstrijden tegen middenmoters wint.”

“Met dit type spel werd de koploper een gevoelige klap toegediend en tevens een waarschuwing afgegeven dat een tweede landstitel op rij nog lang geen uitgemaakte zaak is. Zeker niet met wedstrijden tegen tricky tegenstanders als PSV en FC Utrecht in het vooruitzicht die waarschijnlijk ook zonder Ziyech gespeeld moeten worden”, aldus Trouw, dat Ajax zonder Ziyech ‘opeens wat meer doorsnee’ noemt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.