AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vreselijk Hakim Ziyech-blessurenieuws dreigt voor Ajax’

Ajax won gisteren in eigen huis met 2-1 van Sparta. Makkelijk ging het dus niet en de grote smet op de wedstrijd was het uitvallen van Hakim Ziyech. De NOS voorspelt nu dat hij de komende tijd niet inzetbaar zal zijn voor trainer Erik ten Hag.

Het medium schrijft: “Na de moeizame zege op Sparta (2-1) zijn er bij Ajax vooral zorgen om spelmaker Hakim Ziyech, die na een klein uur met een spierblessure van het veld ging. ‘We moeten morgen en overmorgen afwachten’, zei trainer Erik ten Hag over de kwetsuur. Ziyech verstapte zich, waarna hij om een wissel vroeg. ‘Hakim weet dat direct, die voelt dat’, aldus Ten Hag.”

Daar voegt de NOS aan toe: “Met zware wedstrijden tegen FC Groningen (uit), PSV (thuis) en FC Utrecht (uit) voor de boeg, is het wegvallen van Ziyech een flinke domper voor de Amsterdammers. Al wil Ten Hag nog niet op de zaken vooruitlopen. (…) Wel of geen Ziyech op het veld was tegen Sparta een wereld van verschil. Maar in een voor Ajax angstig laatste kwartier lieten de Amsterdammers volgens Ten Hag ook een positieve ontwikkeling zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.