AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ziyech moet Ajax voor Engeland verruilen, hij wordt daar een sensatie’

Anwar El Ghazi is al heel wat jaren weg bij Ajax maar toch volgt hij zijn oude club nog op de voet. Momenteel speelt hij voor Aston Villa in de Engelse Premier League.

Vanuit Birmingham ziet hij Hakim Ziyech schitteren in het Ajax-shirt. “Hakim is verreweg de beste voetballer van Nederland.” Een ‘bijzondere speler’ bovendien, aldus El Ghazi. “Je houdt van hem of je vindt hem niks. Er zit niets tussen.”

“Hakim in je team is een garantie voor goals, assists, punten en aantrekkelijk voetbal. Dat weet Ajax en daar gaat de club goed mee om. Kijk hoe hij het verschil maakt. Laten we het vooral koesteren dat hij nog in de Eredivisie speelt. En als hij weggaat, hoop ik dat hij naar de Premier League komt. In een aanvallende ploeg wordt hij hier een sensatie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.