AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Nigel de Jong staat open voor terugkeer naar Ajax’

Ajax sloot vandaag al Ryan Babel weer in de armen en wellicht komt Nigel de Jong daar in de toekomst wel bij. De middenvelder zou er in ieder geval open voor staan.

“Mij krijg je niet kapot. Ik ga door tot de wielen ervan af vallen. Ik houd te veel van het spelletje. Ik ga nog twee tot drie jaar door, tot mijn 38ste. Ik ben fit en heb geen blessures. Dit is het mooiste beroep dat er is”, zegt De Jong op Ajax TV. Een rentree in Amsterdam? “Wie weet? Zeg nooit nooit. Het is mijn jeugdliefde, Ajax zit in mijn hart. In wat voor functie dan ook: ik sluit die deur nooit.”

Hoe dan ook geniet de pitbull van het nieuwe Ajax. “Er zijn genoeg jonge jongens die een mooie toekomst tegemoet gaan. Dat is ook het streven van Ajax, eigen kweek door te laten breken. Zij moeten floreren in het eerste elftal. Het is de kracht van Ajax. Het is mooi te zien dat het proces altijd hetzelfde is gebleven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.