Ajax begint 2020 met overtuigende overwinning in Qatar


Ajax heeft vanmiddag in Qatar het Belgische KAS Eupen met 2-0 over de knie gelegd. In een leeg Al Janoub Stadion koos trainer Erik ten Hag met name voor piepjonge talenten in zijn ploeg.

Zo mocht onder meer wonderkind Naci Ünüvar zijn basisdebuut in de hoofdmacht maken. De score werd echter geopend door juist de oudste van het stel: veteraan Siem de Jong schoot van dichtbij raak, na een magistrale assist van Carel Eiting: een wippertje met buitenkant-voet.

En nog geen kwartier later verdubbelde de bonkige spits Lassina Traoré de score door een voorzet van andermaal Eiting binnen te koppen. In de tweede helft deed een flink gewijzigd Ajax het wat rustiger aan, maar kwam het ook niet meer in de problemen: 2-0.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer