AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘FC Barcelona wil groeibriljant van Ajax overnemen’

FC Barcelona heeft een oogje op een jonge speler van Ajax. Het gaat om de 16-jarige speler Naci Ünüvar. Bij de opening van het Estadi Johan Cruyff, waar de jeugd van Barcelona actief is, was Ünüvar al een van de meest opvallende spelers. De Ajacied is sindsdien in het vizier van de grootmacht. Volgens Don Balón heeft de technische leiding inmiddels besloten om de interesse te intensiveren.

Op dit moment heeft Barcelona nog geen concrete actie ondernomen, maar mogelijk is dat slechts een kwestie van tijd. Tegelijkertijd zal Ajax geen trek hebben in een vroegtijdig vertrek wetende dat Ünüvar op termijn een enorme waarde moet vertegenwoordigen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.