AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars zet in op komst Oranje-international’

Volgens het medium Eurosport heeft Marc Overmars interesse om Ryan Babel terug te halen naar Ajax. De Amsterdammers kunnen wel een extra aanvaller gebruiken, zo hebben we aan het eind van de tweede seizoenshelft gezien toen Quincy Promes en David Neres niet mee konden doen vanwege blessures.

Babel zou een goedkope en ervaren optie kunnen zijn, al wordt de transferwaarde van de speler van Galatasaray nog altijd geschat op 4 miljoen euro.

Een terugkeer van Babel in de Johan Cruijff ArenA zou opvallend zijn, aangezien hij al twee keer eerder voor de Eredivisie-topclub uitkwam. De aanvaller werd groot in onze hoofdstad alvorens hij voor een mooi miljoenenbedrag naar Liverpool transfereerde. De carrière van Babel raakte in het slop, waarna hij in de zomer van 2012 opnieuw neerstreek in Amsterdam. Zijn tweede periode bij Ajax was echter een heel stuk minder succesvol.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.