AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Jan Boskamp waarschuwt Ajax: ‘Die stoppen maar niet’

De volgende tegenstander van Ajax in europa is het Spaanse Getafe. Analist Jan Boskamp waarschuwt de Amsterdammers alvast voor dat cluppie. Dat deed hij in de rust van Getafe – Real Madrid, in de studio van Ziggo Sports.

“Als ze (Real Madrid, red.) aan de bal zijn, dan gaan Rodriguez en Mata druk zetten. Je ziet gelijk dat heel die ploeg meedoet. Die stoppen maar niet. En dan moeten ze hem terugspelen.”

“Als je die gasten onder druk gaat zetten, dan zetten ze alles vast. Dat is het beeld wat je altijd ziet. En elke tweede bal is voor Getafe, dus de vallende ballen zijn voor hun.” Mocht opbouwen van achteruit niet lukken bij Ajax straks, adviseert Boskamp: “Dan moet je misschien zeggen: ‘oké, nu leggen we hem op de verste man en dan bijsluiten’. Het is geen schande om af en toe de lange bal te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.