AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘CL-uitschakeling juist heel goed nieuws voor één Ajax-speler’

Vanwege de uitschakeling in de Champions League moet Ajax na de winter door in de Europa League. Voor sommige spelers van de Amsterdammers biedt dit juist perspectief. Dat stelt commentator Frank Snoeks in het NH Sportcafé.

Snoeks wijst naar bijvoorbeeld Perr Schuurs. “Nu Ajax niet meer in de Champions League zit en Ajax in de Eredivisie een stootje kan verdragen, moet je met die jongen doorgaan. Dan moet je op de koop toenemen dat hij een keer aan de verkeerde kant staat te dekken.”

Jaap de Groot is enthousiast over Schuurs: “Hij heeft in drie maanden enorme stappen gemaakt. Tegen Lille speelde hij met Martínez foutloos. Wat ik sterk aan hem vind, is het doorschuiven in balbezit. Als je die stappen maakt, heb je toch wel perspectief.”

Nu Daley Blind door een ontsteking aan een hartspier voorlopig uit de roulatie ligt, zou Schuurs wel eens in de basis kunnen verschijnen de komende wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.