AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax liep blauwtje bij Belgische uitblinker: ‘Daar had hij kunnen schitteren’

Afgelopen zomer trok Ajax weer flink de portemonnee maar er was één speler die Marc Overmars niet te pakken kreeg. Zo had hij graag de Belgische middenvelder Hans Vanaken willen overnemen van Club Brugge.

Dat vertelt analist Marc Degryse in het Laatste Nieuws. Ajax waagde een serieuze poging bij diens werkgever, Club Brugge. “Ajax wou hem heel graag, daar had Hans ook kunnen schitteren. Maar als een club uit de Premier League komt kijken, dan denkt die waarschijnlijk toch: ‘Bij ons gaat het toch iets rapper'”, stelt Degryse.

Overigens is de kans zeker aanwezig dat Ajax na dit seizoen terugkomt bij Vanaken, voormalig Gouden Schoen-winnaar in ons buurland. Dan vertrekt immers vrijwel zeker Donny van de Beek uit Nederland, waardoor een vacature vrij zou komen op het middenveld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.