AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Marc Overmars en Ajax zien recordtransfer mislukken’

Ajax dreigt naast het Braziliaanse toptalent Reinier te gaan grijpen. De 17-jarige middenvelder maakt nu furore op het middenveld van Flamengo maar zijn coach Jorge Jesus is duidelijk over zijn toekomst.

“Ik heb drie spelers van Flamengo gepromoveerd: eentje van zeventien (Reinier, red.), eentje van achttien (de net achttienjarige Lincoln, red.) en eentje van negentien (Matheus Thuler, red.). Die van zeventien gaat voor vele miljoenen verkocht worden aan een van de grootste clubs van Europa.”

De Flamengo-coach noemt geen clubs, maar het is bekend dat Real Madrid de Braziliaanse tienersensatie op de korrel heeft. Aanvankelijk dacht de Zuid-Amerikaanse club voor zo’n zestig miljoen euro beet te hebben, maar door zijn contractverlenging is de gelimiteerde transfersom verlaagd naar ‘slechts’ 35 miljoen euro. Voor Ajax is dat nog altijd een ruime verdubbeling van het transferrecord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.