AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Komende zomer verwacht ik veel meer drukte bij Ajax’

Ajax timmert de laatste jaren weer flink aan de weg. Er is de nodige goodwill gekweekt in de wereld door vorig seizoen ijzersterk te presteren in de Champions League. De grootste talenten worden aangeboden in Amsterdam, vertelt de directeur spelersbeleid aan De Telegraaf.

“Wij namen het met ons spelersbudget van 45 miljoen euro in de eindfase van de Champions League op tegen clubs met budgetten van een half miljard. Het bezorgde ons wereldwijd zo veel goodwill, status en sympathie. Weet je, de zaakwaarnemers van ‘s werelds grootste talenten kloppen aan om ze bij Ajax te mogen stallen”, aldus Overmars, die niet op namen ingaat.

Ajax zag ondanks het succesvolle seizoen met Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Lasse Schöne slechts drie basisspelers vertrekken. Andere steunpilaren werden al in een vroeg stadium langer vastgelegd. “Komende zomer verwacht ik veel meer drukte. Het wordt moeilijk om de selectie intact te houden”, waarschuwt Overmars.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.