AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Fransman Varane kan Ajax enorme transferboost bezorgen’

De Engelse grootmacht Tottenham Hotspur wil dolgraag de verdediger Raphael Varane overnemen van Real Madrid. Het liefst al in januari. Trainer José Mourinho werkte een tijdje met hem bij Real Madrid en is razend enthousiast. Bij The Spurs kan hij een defensief duo gaan vormen met Toby Alderweireld.

En dit is dan weer slecht nieuws voor Jan Vertonghen, die zijn aflopende contract in Londen nog altijd niet heeft verlengd en nu dreigt buiten de boot te vallen. Vertonghen wordt nog altijd aan een terugkeer bij Ajax gelinkt: de komst van Varane naar de Spurs zou de kansen van de Amsterdammers in ieder geval een enorme boost kunnen geven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.