AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax -Feyenoord mogelijk nog járen zonder uitsupporters’

Ajax heeft besloten dat vanaf het volgende seizoen supporters van ADO Den Haag weer welkom zijn in de Johan Cruijff ArenA. Voor supporters van Feyenoord is een doorbraak voorlopig nog niet aan de orde.

Ajax wil ook weer uitfans bij de ontmoetingen met Feyenoord, maar vertelt korpschef Frank Paauw op NPO Radio 1: “Dat wordt heel moeilijk. De fans zouden met een plan komen, maar kwamen er niet uit. Ik zie er geen nieuwe initiatieven in worden genomen.”

Bij onderonsjes tussen Ajax en Feyenoord liep het in het verleden meermaals uit de hand. Vorig jaar ging het nog mis bij een jeugdwedstrijd tussen de twee rivalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.