AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Tottenham Hotspur verrast Ajax mogelijk met aanbieding voor Edson Alvarez’

Het zou zomaar kunnen dat Tottenham Hotspur weer een speler van Ajax gaat overnemen. Eerder kwamen Jan Vertonghen, Davinson Sanchez en Christian Eriksen al over.

De Engelse journalist Elliot Bretland sluit niet uit dat Edson Álvarez in beeld komt bij Ajax. De Mexicaan komt bij Ajax nauwelijks in actie als centrale verdediger, maar in The Sportsman is Bretland enthousiast over de boomlange zomeraankoop.

Bretland schrijft: “Een andere optie is om weer naar Ajax te kijken, de club waar Alderweireld en Vertonghen begonnen. De Mexicaan Edson Álvarez kwam pas in de afgelopen zomer bij Ajax en het zou moeilijk zijn om hem weg te kopen, maar hij ‘impressed so far’.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.