AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet snel zijn om peperduur doelwit binnen te halen’

Een tijdje geleden werd Ajax veelvuldig gelinkt aan de Braziliaanse speler Antony van Sao Paulo. Als de Amsterdammers hem nog willen dan zullen ze snel moeten zijn.

De Braziliaanse versie van FOX Sports schrijft namelijk dat er al verschillende biedingen binnen zijn gekomen op de vleugelspits. Borussia Dortmund en RB Leipzig zouden concreet zijn en allebei 15 miljoen euro overhebben voor de buitenspeler. Dit is echter nog niet genoeg om de clubleiding van São Paolo te overtuigen.

De genoemde club heeft misschien te kampen met geldnood, de Brazilianen weten wel maar al te goed dat ze goud in handen hebben met Antony. Naar verluidt probeerde Manchester City het in de afgelopen transferzomer met 20 miljoen euro, maar ook dat bod werd in de prullenmand gedeponeerd.

Er wordt overigens geen melding gemaakt van belangstelling van Ajax, maar we weten dat Overmars de naam van Antony wel op zijn shortlist heeft staan. Wil de nummer één van de Eredivisie wat bewerkstelligen, dan moeten er spijkers met koppen geslagen worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.