AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Manchester United wil Hakim Ziyech deze winter overnemen van Ajax’

Het medium Manchester Evening News weet te melden dat Manchester United in de winterstop een bod wil gaan uitbrengen op Ajax-smaakmaker Hakim Ziyech.

De Red Devils willen zich versterken op het middenveld, des te meer omdat Paul Pogba steeds maar weer kampt met blessures. De Fransman wordt bovendien nog altijd in verband gebracht met een verhuizing naar het Estadio Santiago Bernabéu van Real Madrid, waardoor de komst van Ziyech topprioriteit lijkt te zijn.

De clubleiding van United vindt de Marokkaanse international niet alleen een hele goede speler, ook is men van mening dat hij een aanwinst is vanwege zijn rijke ervaring in de Champions League. Wel is het natuurlijk zo dat het bijzonder moeilijk wordt om Ziyech los te weken uit de Johan Cruijff ArenA.

In de afgelopen transferperiode mocht de spelmaker voor een relatief gering bedrag (naar verluidt ongeveer 30 miljoen euro) vertrekken, maar was er geen topclub die die geldsom op tafel wilde leggen. Ziyech besloot een nieuw contract te ondertekenen bij Ajax, maar dat betekent dat directeur voetbalzaken Marc Overmars nu mag vragen wat hij wil. Het gerucht gaat dat de Amsterdammers liefst 80 miljoen euro willen ontvangen voor hun sterspeler, alhoewel een winters vertrek ondenkbaar lijkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.