AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Paris Saint-Germain meldt zich bij Ajax met miljoenenbod voor deze speler’

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain wil zich graag gaan versterken met een speler van Ajax. Het gaat om doelman Andre Onana. In de zomer waren ze ook al concreet voor hem maar tot een transfer kwam het toen niet.

PSG worstelde lange tijd met de positie onder de lat. Uiteindelijk lukte het de Parijzenaren om Keylor Navas op huurbasis over te nemen van Real Madrid, waar Thibaut Courtois de voorkeur kreeg. Technisch directeur Leonardo had echter een duidelijke voorkeur voor de goalie van Ajax.

Onana had toen geen trek in PSG, maar volgens Franse media is de club nog steeds geïnteresseerd. Het is een publiek geheim dat de Ajacied na dit seizoen graag een transfer wil maken naar een grotere competitie dan de Eredivisie. PSG lijkt niet de voorkeur te genieten, maar is zeker geen optie af.

Aan Onze Mondial vertelt Onana: “PSG heeft fantastische keepers, met onder meer Navas. (…) Ze hebben het goed voor elkaar, maar ik zit nu bij Ajax en de tijd zal leren of ik daar in de toekomst ga spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.