AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax bereid om mee te werken aan winterse transferdeal’

Ajax is bereid om mee te denken deze winter aan de verhuur van vleugelspeler Hassane Bande. Dit weten de Franse media vandaag te melden.

Volgens de Fransen hebben Anderlecht, Standard, Saint-Etienne en Galatasaray interesse in Bandé. De aanvaller trok in de zomer van 2018 voor 9 miljoen euro van KV Mechelen naar Ajax, maar viel al snel uit met een zware knieblessure.

Bandé is pas sinds enkele weken weer fit, maar hij komt nog steeds niet in aanmerking voor het eerste elftal van Ajax. Hij speelde wel al twee keer mee met Jong Ajax. Marc Overmars zou willen meewerken aan een verhuur, maar zónder optie tot koop.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.