‘Ajax maakt gigantische vraagprijs bekend voor Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech is bij Ajax één van de spelers waarvoor het publiek naar het stadion komt. De verwachting is dat de sterspeler aan het einde van het seizoen zal gaan vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA alleen zal zijn nieuwe werkgever wel een goed gevulde portemonnee moeten hebben.

Een paar maanden geleden kreeg directeur voetbalzaken Marc Overmars alleen nog maar belletjes van clubs als Sevilla en AS Roma, die best de benodigde 30 miljoen euro wilden overmaken voor de spelmaker. Ziyech zelf zag hier echter geen heil in en de absolute top liet hem lopen. Ajax sloeg snel toe en liet zijn smaakmaker een nieuw contract ondertekenen met een uniek salaris voor de Nederlandse competitie…

Dat betekent gelijk wel dat de overeengekomen vraagprijs van 30 miljoen euro tot het verleden behoort. Overmars kan vragen wat hij wil en zou volgens de buitenlandse roddelmedia al richting verschillende partijen gecommuniceerd hebben dat het bieden nu begint bij maar liefst 80 miljoen euro. Naar verluidt is dat de richtprijs van de nummer één van de Eredivisie.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer