AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax maakt gigantische vraagprijs bekend voor Hakim Ziyech’

Hakim Ziyech is bij Ajax één van de spelers waarvoor het publiek naar het stadion komt. De verwachting is dat de sterspeler aan het einde van het seizoen zal gaan vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA alleen zal zijn nieuwe werkgever wel een goed gevulde portemonnee moeten hebben.

Een paar maanden geleden kreeg directeur voetbalzaken Marc Overmars alleen nog maar belletjes van clubs als Sevilla en AS Roma, die best de benodigde 30 miljoen euro wilden overmaken voor de spelmaker. Ziyech zelf zag hier echter geen heil in en de absolute top liet hem lopen. Ajax sloeg snel toe en liet zijn smaakmaker een nieuw contract ondertekenen met een uniek salaris voor de Nederlandse competitie…

Dat betekent gelijk wel dat de overeengekomen vraagprijs van 30 miljoen euro tot het verleden behoort. Overmars kan vragen wat hij wil en zou volgens de buitenlandse roddelmedia al richting verschillende partijen gecommuniceerd hebben dat het bieden nu begint bij maar liefst 80 miljoen euro. Naar verluidt is dat de richtprijs van de nummer één van de Eredivisie.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.