AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Noa Lang moest De Kuip ontvluchten: ‘Ben al mijn hele leven Ajacied’

Debutant Noa Lang was gisteren de grote man bij Ajax. Hij maakte een hattrick en wist zo de zege vast te stellen tegen FC Twente. De vleugelspeler speelt al een poos in Amsterdam maar heeft ook een verleden bij de grote rivaal Feyenoord.

In gesprek met De Telegraaf vertelt Lang: “Ik heb van mijn zesde tot mijn veertiende bij Feyenoord gespeeld en daar een fantastische tijd gehad, maar ik ben al mijn hele leven Ajacied. Dat Ajax-gevoel heb ik van huis uit meegekregen, van mijn vader.”

Lang ondervond zelf de grote rivaliteit tussen de Nederlandse topclubs in 2016. “Ik keek Feyenoord-Ajax in De Kuip, werd herkend en toen moest ik wel even het stadion uit rennen”, lacht de aanvaller om zijn vlucht van destijds via de skyboxen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.