‘Ajax compleet kansloos na bod van Manchester City’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax wilde graag de Argentijnse middenvelder Exequiel Palacios naar Amsterdam halen en bood zelfs al ruim 13 miljoen euro op hem maar hij gaat niet komen. Manchester City heeft zich namelijk in de strijd gemengd voor hem. Dit weet het Catalaanse medium Sport te melden.

De Citizens zouden bereid zijn om liefst 22 miljoen euro over te maken voor hun doelwit, waardoor het er sterk op lijkt dat directeur voetbalzaken Marc Overmars al helemaal kansloos is.

Ajax hoopt nog altijd dat Flamengo wel bereid is om het Braziliaanse wonderkind Reinier (17 jaar oud) naar de Johan Cruijff ArenA te laten vertrekken. Naar verluidt hebben de hoge heren van de nummer één van de Eredivisie al richting Rio de Janeiro gecommuniceerd dat men bereid is om 25 miljoen euro te betalen voor de middenvelder. Flamengo wil echter 40 miljoen euro hebben.

 

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer