AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Juventus trekt opvallende conclusie over ‘wereldaankoop’ Matthijs de Ligt

Afgelopen zomer verruilde Matthijs de Ligt Ajax voor een avontuur bij Juventus. Er werd 75 miljoen euro voor hem uitgegeven en het begin verliep stroef. Inmiddels is alle twijfel weg en word de jonge mandekker op handen gedragen in Turijn.

De jonge centrumverdediger presteert de laatste tijd ontzettend goed en volgens de Italiaanse media heeft de clubleiding van De Oude Dame inmiddels geconcludeerd dat hij een koopje is geweest. In de zomer maakte de regerend landskampioen van de Serie A 75 miljoen euro over op de bankrekening van Ajax, waarnaast zaakwaarnemer Mino Raiola ook nog eens 10 miljoen euro kreeg.

De algemene consensus in het Allianz Stadium zou nu zijn dat de Amsterdammers eigenlijk te weinig gekregen hebben voor hun aanvoerder. Clubicoon Alessandro Del Piero liet onlangs al weten: “Matthijs heeft ontzettend veel potentieel en ik heb veel vertrouwen in hem. Bovendien wordt hij iedere wedstrijd beter.” Zijn generatiegenoot Pavel Nedved (directeur bij Juventus) was al positief toen De Ligt het nog moeilijk had: “Matthijs is een kampioen als Cristiano Ronaldo en ik ben blij met hem. Hij kan alleen maar beter worden, omdat hij het maximale van zichzelf vraagt.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.