‘FC Barcelona gaat in de winterstop meedenken met Ajax’

FC Barcelona gaat in de winterstop met Ajax praten over het verhuren van spelers. Het gaat om de grote talenten Riqui Puig en Carles Aleña die tegen het eerste elftal aanhikken.

Patrick Kluivert, hoofd jeugdopleiding van FC Barcelona, heeft Onda Cero laten weten dat beide spelers in aanmerking komen voor een huurconstructie. “Het zou niet slecht zijn om elders minuten en ervaring op te doen om betere spelers te worden. Spelers moeten ook aan hun eigen toekomst denken. Uiteindelijk is dat tevens in het belang van de club.”

Ajax heeft beide talenten op de shortlist staan. Rond de transfer van Frenkie de Jong werd duidelijk dat de Amsterdammers de kans hebben om dergelijke spelers over te nemen, maar directeur Marc Overmars heeft in later stadium aangegeven dat hij de voorkeur geeft aan permanente transfers.

 

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer