‘Ajax start met opvallende opstelling tegen FC Twente’

Morgenmiddag speelt Ajax in de eigen competitie tegen FC Twente. Dit gaan ze waarschijnlijk doen met een aangepaste basiself.

Zakaria Labyad raakte geblesseerd aan zijn knie tegen de Fransen en zijn situatie is nog ietwat onduidelijk, maar hij kan sowieso niet meedoen tegen de Tukkers. En dat betekent dat Noa Lang een basisplek krijgt bij de Amsterdammers, aldus het Algemeen Dagblad. Verder blijft de voorhoede intact: Dusan Tadic staat in de spits en Quincy Promes begint op linksvoor, Hakim Ziyech staat dus weer op de positie van nummer tien.

Verder wordt het middenveld gevormd door Donny van de Beek en Lisandro Martínez, die nog als centrumverdediger speelde tegen Lille. Joël Veltman en Daley Blind waren geschorst en konden niet meedoen in het Stade Pierre-Mauroy, maar keren allebei terug in de basis. Dit gaat ten koste van Perr Schuurs, die een uitstekende wedstrijd speelde in het miljardenbal. Noussair Mazraoui krijgt de voorkeur boven Sergiño Dest op de rechtsbackpositie.

Verwachte opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Martínez, Van de Beek, Ziyech; Lang, Tadic, Promes.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!