AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat zich melden voor Stengs, Boadu en Steven Bergwijn’

Telegraaf-journalist Mike Verweij voorspelt dat Ajax zich deze zomer gaat melden voor Calvin Stengs en Myron Boadu en denkt ook dat de Amsterdammers weer gaan informeren naar Steven Bergwijn. Hij denkt dat Ajax de concurrentie verder wil gaan verzwakken.

In de Voetbalpodcast van de Telegraaf wordt, naar aanleiding van de interesse van Ajax in Flamengo-toptalent Reinier, de transferstrategie van Ajax besproken. “Robert Eenhoorn (algemeen directeur van AZ, red.) zal liever stikken dan dat hij aan Ajax verkoopt, maar ik kan me niet anders voorstellen dan dat Ajax aan zal gaan kloppen voor Stengs en Boadu”, zegt Ajax-watcher Verweij. “Ook zullen ze zich weer melden voor Bergwijn bij PSV, die hebben het geld wel nodig.”

Nieuwe spelers zijn in de zomer van 2020 waarschijnlijk hard nodig, omdat er veel basisspelers een toezegging hebben gehad dat ze voor het juiste bedrag weg mogen. “Er staat niets op papier, maar Overmars heeft wel bij zaakwaarnemers en spelers aangegeven voor welk bedrag ze weg mogen”, legt Verweij uit. “Ajax is heel blij dat ze zijn gebleven en dat betekent dat er in de toekomst met ze wordt meegedacht. Dan kun je denken aan Onana, Van de Beek en Tagliafico die weggaan.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.