Hakim Ziyech komt met update over zijn armblessure

Hakim Ziyech was gisteren de grote man bij Ajax. De Amsterdammers wonnen met 0-2 van Lille en de Marokkaan had hier een belangrijk aandeel in. Alleen liep hij wel een blessure aan de arm op. Voor de camera van Veronica geeft hij een update.

De spelmaker zegt: “Ik heb nog best veel pijn aan mijn arm, even afwachten wat er aan de hand is. Ik denk niet dat het gebroken is, want ik kan hem gewoon nog bewegen. Maar het doet wel pijn. Ik zei meteen al tegen de jongens dat het hands was. Ik kwam in duel met die verdediger en daar blesseerde ik mijn arm.”

Ziyech analyseert de partij: “We begonnen goed, onze eerste aanval leverde direct een doelpunt op. Zo begin je lekker aan de wed strijd, maar daarna vallen we heel ver terug. We waren vooral heel slordig en wonnen niet vaak het duel. Zij speelden vaak de lange bal en werden zo heel gevaarlijk met hun snelle, grote en sterke spitsen.”

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
AJAX-SHIRT VERLOOT BIJ 2500!