AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax moet werk gaan maken van Myron Boadu’

De supporters van Ajax weten wel wie de nieuwe aankoop moet gaan worden. Ze zien namelijk graag dat Marc Overmars werk gaat maken van de komst van Myron Boadu. Hij maakt op het moment furore bij AZ en debuteerde als voor het grote Oranje.

“Of Ajax echt met hem bezig is weet ik niet, maar ik hoor wel om mij heen dat de schreeuw om Boadu heel groot is”, merkt redacteur Finn Dekker van Ajax Showtime op in de podcast ‘Branie’ van Het Parool. “Ik twijfel niet aan zijn kwaliteit, het is echt een superspits in wording, maar als je naar die drie jongens kijkt heb je al zó veel talent achter Huntelaar en Tadic.”

“Vooral Traoré zou nu eigenlijk al meer minuten moeten maken dan hij nu krijgt. Dan stokt hun ontwikkeling alleen nog maar meer, als je Boadu gaat halen. En, laten we wel wezen, als je bij AZ aanklopt voor Boadu ben je wel wat miljoenen kwijt. Die zou je wat mij betreft beter kunnen investeren in bijvoorbeeld Calvin Stengs, die Ajax beter kan gebruiken als Hakim Ziyech straks vertrekt”. aldus Dekker.

“Als je Boadu haalt, zet je gelijk een streep door die andere twee”, haakt journalist Bram van der Ploeg in, doelend op Brobbey en Traoré. “Die zijn even oud. Ik weet niet of ze evenveel potentie hebben, maar dat moet Ajax gewoon niet willen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.