AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Zlatan Ibrahimovic wordt eigenaar: ‘Ik ben onder de indruk van deze club’

Zlatan Ibrahimovic heeft een belang gekocht in de Zweedse club Hammarby en wordt mede-eigenaar. Hij heeft een kwart van de aandelen gekocht. De 38-jarige spits liet eerder op Instagram al doorschemeren dat hij in zee zou gaan met de club, maar media speculeerden dat dit als hoedanigheid van speler zou zijn.

Nu maakt Hammarby bekend dat de legendarische aanvaller voor een kwart eigenaar wordt. Onlangs hebben vertegenwoordigers van Hammarby in Los Angeles om de tafel gezeten met AEG (Anschutz Entertainment Group) en Ibrahimovic.

AEG informeerde de Zweedse club dat men de helft van de aandelen had verkocht aan Ibrahimovic, wat betekende dat de aanvaller deels eigenaar is van de club. Voorzitter Richard von Yxkull is blij met de nieuwe samenwerking.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.