AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Vijf spelers dreigen in 2020 te vertrekken bij Ajax’

Ajax stevent voor het tweede jaar op rij naar het landskampioenschap. De keerzijde van de medaille is wel dat de interesse in de spelers tot grote hoogte gaat rijgen. Zal het ze lukken om de spelersgroep bij elkaar te gaan houden of dreigt er een leegloop? VI-journalisten Martijn Krabbendam en Marco Timmer zijn wat dat betreft sceptisch.

“Ajax is natuurlijk al kampioen, dat is het hele verhaal. Maar je moet ook al naar volgend jaar kijken”, opent Krabbendam in een item van Voetbal International. “Ajax is nu goed en heeft de mogelijkheid om daar te blijven, maar er gaat natuurlijk wel wat gebeuren. Ten Hag gaat misschien weg en een aantal spelers zal worden verkocht.”

Timmer haakt in: “Tagliafico, Onana, Van de Beek, Ziyech en Neres, dat zijn er vijf die nadrukkelijk in de belangstelling staan. En de anderen zullen zich ook in de belangstelling spelen. (…) De beste transfer is misschien wel om Erik ten Hag te bewegen om in Amsterdam te blijven.”

Timmer gaat eigenlijk wel uit van een vertrek van de trainer. Krabbendam idem dito. “Als je Overmars hoort. Als je Overmars hoort praten, dat vond ik wel opvallend. Als je de trainer wilt houden, dan zeg je toch niet dat er wel over te praten valt?”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.