AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Andre Onana weet voor welke club hij Ajax wil verruilen’

Andre Onana is bij Ajax een rots in de branding. Door zijn prestaties heeft hij de clubs voor het uitkiezen maar hij weet zelf al welke club zijn voorkeur heeft.

“In Orlando, tijdens het trainingskamp, heb ik met Van der Sar over mijn toekomst gepraat. Er waren zeker mogelijkheden voor me, Paris Saint-Germain was inderdaad een van die clubs”, vertelt Onana aan Voetbal International. “Er waren meer geïnteresseerden, maar over de namen wil ik het nu niet hebben. Met Edwin heb ik een speciale band. Hij was in zijn tijd een van de beste keepers ter wereld. Ik praat veel met hem en hij adviseert me.”

Met Ajax heeft Onana de afspraak gemaakt om dit seizoen nog te blijven. In 2020 vertrekt hij mogelijk alsnog. “Natuurlijk heb ik een droomclub. Ik heb er al gezeten, Barcelona. Ik ben zo trots dat ik daar heb gespeeld. Zij hebben dezelfde voetbalfilosofie als Ajax, maar met Ter Stegen al een van de beste doelmannen ter wereld in huis. Ik zal hard moeten blijven werken en geduldig moeten zijn. Ik vertrouw erop dat het uiteindelijk goed komt.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.