Matthijs de Ligt verbaasd: ‘Helemaal niemand snapt het’

Matthijs de Ligt kende een moeizame start bij zijn nieuwe club Juventus. Hij was nogal eens betrokken bij tegengoals en met name de handsballen sprong eruit. Zelf werd de centrumverdediger daar op een gegeven moment ook heel erg moe van, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

De jongeling zegt namelijk: “Die handsballen bij Juventus. Ja, niemand, ikzelf evenmin, snapt eigenlijk waarom het mij allemaal overkwam. Het ongeloof werd ook bij mijn ploeggenoten steeds groter. Je weet dat de media erop duiken, maar dat hoort erbij.”

De Ligt vindt wel dat alle scheidsrechters er een andere interpretatie op nahouden, wat het moeilijk maakt: “Ze interpreteren het allemaal anders. Werd er bij mij gefloten voor hands, keek ik ‘s avonds op televisie een andere wedstrijd en was er in eenzelfde situatie geen sprake van hands.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.