AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Eredivisie moet in actie komen na ‘schending’ van Ajax’

Robert Eenhoorn de directeur van AZ vindt dat de Eredivisie in actie moet gaan komen tegen Ajax. De Amsterdammers belde onlangs naar AZ omdat ze een jeugdspeler wilde overnemen. Dit is opvallend te noemen omdat er een zogenaamd ‘herenakkoord’ is afgesproken tussen de clubs in de Eredivisie.

In Studio Voetbal reageerde Eenhoorn op deze heikele kwestie: “Het gaat mij niet zozeer om Ajax. Je maakt met z’n allen afspraken en daar heb je je met z’n allen aan te houden. Dat Ajax een corporate instelling heeft, dat vind ik niet zo raar. Ten minste, dan moet je dat zeggen en niet een paar jaar geleden zeggen dat je wilt dat de weerstand omhoog gaat. Ik ben benieuwd hoe de leiding van de Eredivisie ermee omgaat.”

Ajax koerst dit seizoen af op de landstitel, maar volgens Eenhoorn is dat te voorbarig. “We zijn dertien wedstrijd onderweg, om nu dan al te zeggen of het gat groot of klein is. Ajax speelt heel veel wedstrijden en wij spelen heel veel wedstrijden. Je krijgt met blessures te maken dadelijk. Ik denk dat alleen dat het grote gat waar iedereen het over heeft iets kleiner is dan men denkt.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.